Ακολουθήστε μας

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Πράσινο” βέτο για συμμετοχή Ολυμπιακού στην Basket League μέσω wild card

Η απουσία του Ολυμπιακού από την Basket League αποδείχθηκε και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, καταστροφική για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τις ίδιες τις ομάδες – μετόχους, να… βγάζουν τα μάτια τους, με το περσινό κατάπτυστο 13-1.

Έτσι, σιγά – σιγά έχουν αρχίσει οι σκέψεις για το πως οι Πειραιώτες μπορούν να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία, μπας και πάρει (οικονομική και όχι μόνο) ανάσα το πρωτάθλημα, ενόψει της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Ιωνικού, Βαγγέλη Τσάπας, ο οποίοςέθεσε θέμα συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Basket League μέσω wild card, κίνηση η οποία σαφέστατα θα αναβάθμιζε σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα.

Κάπου εκεί, όμως, ήρθε η άμεση αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα από τον πρόεδρο της ομάδας, Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, χαρακτήρισε… πραξικοπηματική (!) μία τέτοια κίνηση, δηλαδή την άνοδο ομάδας στην Α1 μέσω wild card, τονίζοντας πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να συμμετέχει στην Basket League, τότε να το κάνει μόνο αγοράζοντας το ΑΦΜ μίας άλλης ομάδας.

Περισσoτερα για ΜΠΑΣΚΕΤ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ