Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Πρεμιέρα για τον Over fm

Αρχίζει σήμερα το πρόγραμμα του νέου αθλητικού ραδιοσταθμού Over fm 104,9.

Με επικεφαλή του εγχειρήματος τον Γιώργο Χελάκη αλλά και Γιώργο Κογκαλίδη, ο σταθμός έρχεται για να δώσει αυτό που έλειπε από τα ερτζιανά.

Το Πρόγραμμα του OVER FM, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή:
08:00-10:00 Pull Over
👍Βασίλη Μοιρώτσος – 💅Μαριλένα Καλόπλαστου – 🏀Τόλης Λεούσης
Με νεανική διάθεση κι ανατρεπτικό χιούμορ ξεκινάμε τη μέρα, παίζοντας… τριγωνική επίθεση, για να σκοράρουμε στην ενημέρωση και στη διασκέδασή σας. Μια δροσερή καλημέρα από τις πιο… φρέσκες φωνές του αθλητικού ραδιοφώνου.
10:00-12:00 Overall
👔Μένιος Σακελαρόπουλος – 👠Λένα Καραλή
Στα αγγλικά το λένε «infotainment». Στα ελληνικά είναι η… διασταύρωση, όπου η είδηση συναντά την ψυχαγωγία και γίνεται ευχάριστο άκουσμα. Οι κορυφαίοι ρεπόρτερ όλων των αθλημάτων υποβάλλουν τα σέβη τους, δημιουργώντας το πιο καυτό δίωρο της ημέρας.
12:00-14:00 Overlap
🎾Σωτήρης Κωσταβάρας – ⚽️Στέφανος Αβραμίδης
Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη στα πόδια τους κι από τα… φOVERα τους σουτ, στα μικρόφωνα του σταθμού μας. Αχτύπητο δίδυμο… Κι όταν το απαιτούν οι συνθήκες, γίνονται και τρεις, και τέσσερις, γιατί στην Ευρώπη και στον κόσμο παίζουν ΚΑΙ μπάσκετ.
14:00-16:00 Over Budget
🪓Διονύσης Βερβελές – 🔪Κώστας Γκόντζος – 🧨Κώστας Τσίλης
Η στιγμή που δυναμώνετε τον ήχο. Το πιο hot παιχνίδι με τους ακροατές, έχει τα πάντα. Ένταση, γέλιο, στιγμές μοναδικές, αλλά και κόντρες υψηλού επιπέδου. Απαγορεύονται τα χτυπήματα κάτω από τη μέση…
16:00-18:00 Overage
🦖Γιώργος Χελάκης – 🦕Γιώργος Κογκαλίδης
Ανανεωμένοι δεν μπορούν να είναι. Κουβαλούν έναν αιώνα και κάτι ψιλά στις πλάτες τους. Εμείς λέμε ότι δεν ακούγονται, αλλά αν πάλι το τολμήσετε, κάντε το με δική σας ευθύνη.
18:00-19:00 Παίξε Over
🤷‍♂️Sxoiximaview
Η κορυφαία στοιχηματική ομάδα, αποδεικνύει ότι η πρόγνωση δεν είναι… ατομική υπόθεση. Όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να σας στείλουμε ταμείο. Σας τα εξηγούμε καλά;
19:00-20:00 Overwatch
🎙Αντώνης Σαούλης
Ελάχιστοι το επιδίωξαν, κανείς δεν το κατάφερε… Το πρώτο δελτίο αθλητικών ειδήσεων, με πολυθεματική ενημέρωση, ταχύτητα και άποψη.
20:00-22:00 Over and Above
📌Αλέξανδρος Σόμογλου
Οι δημοσιογράφοι του σταθμού βρίσκονται όπου υπάρχει αγωνιστική δράση. Περιγραφές αγώνων, ανταποκρίσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις. Τα πάντα όλα…
22:00-24:00 Game Over
🔍Λάμπρος Γκαραγκάνης
Όταν τελειώνει το αγωνιστικό μέρος, αρχίζει η ανάλυση. Ένας παρουσιαστής, πολλοί ρεπόρτερ μεταφέρουν το κλίμα, όλα όσα θέλετε να μάθετε, παίζοντας μπάλα στο… τρίτο ημίχρονο.
00:00-02:00 Ελήφθη Over
📞 Χρήστος Σούτος – ☎️Δημήτρης Γρηγορόπουλος
Όταν σωπαίνουν οι δικές μας οι φωνές, έρχεται η σειρά για να ανοίξουν τα μικρόφωνα. Οι δύο δημοσιογράφοι συζητούν μαζί σας για όλα όσα έχουν συμβεί.
02:00-05:00 Hangover
🍷Σωτήρης Γεωργίου
Μια κατηγορία μόνος του. Δεν τον αντέχουν όλοι. Έχει πιστούς φίλους κι οργισμένους εχθρούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν αδιαφορεί γι’ αυτόν.
05:00-08:00 Overdose
⛸Βασίλης Γερασίμου – 🤿Δημήτρης Μαχαίρας
Άντε τώρα να προσπαθήσεις να περιγράψεις τη μαγεία του απερίγραπτου. Δυο παιδιά, απροσδιορίστου ηλικίας, σας κρατούν συντροφιά μέχρι το ξημέρωμα.
Σημειώσεις:
Καθημερινά και κάθε ώρα το δελτίο ειδήσεων θα εκφωνούν η 💄Μαρία Καούκη και η 💋Έλενα Φάκου.
Κάθε Δευτέρα η εκπομπή «Ελήφθη Over» θα μεταδίδεται στις 22:00-24:00.
Κάθε Δευτέρα στις 00:00-02:00 θα μεταδίδεται η εκπομπή «Over Music» με τον 🎤Άρη Λεούση.
Τα κουμπάκια αναβοσβήνουν, η ένταση ανεβαίνει, ο ρυθμός θα σας παρασύρει. Από τον άνθρωπο που μας μαθαίνει μουσική.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ