Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Τα αίτια της εικόνας μας είναι αγωνιστικά και μόνο»

Για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Νταρουσάφακα (5/4, 21:30), την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη, μίλησε στην media day ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά ο υπαρχηγός του Θρύλου μίλησε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν θα έπρεπε τα παιχνίδια να γίνονται την ίδια ώρα:

«Είναι λίγο άβολο αλλά εμείς δώσαμε το δικαίωμα να περιμένουμε άλλα αποτελέσματα. Το τελευταίο δίμηνο δεν παίζουμε καλά και φταίμε εμείς και μόνο. Θεωρητικά ναι, γιατί θα ήταν πιο δίκαιο τόσο για τις ομάδες που έχουν περάσει και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους, όσο και για αυτές που παίζουν για την πρόκριση»

Για τα αίτια της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού:

«Σε μία άσχημη κατάσταση θα ακούσεις πολλά πράγματα και αιτίες, όχι μόνο στο μπάσκετ, αυτό είναι γενικό. Έχουμε βρεθεί κι εμείς στη θέση των φιλάθλων και ξέρουμε πως είναι. Έχουμε στεναχωρηθεί πολύ. Τα αίτια είναι αγωνιστικά και μόνο και μπορώ να στο εγγυηθώ. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το μπάσκετ. Τα ξεχνάμε όλα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Σίγουρα η εικόνα μας δεν είναι αυτή που θα θέλαμε»

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Περαστικά στον Βασίλη. Παίζουμε πάνω από 10 χρόνια μαζί και στην εθνική και είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσει και όταν το κάνει θα είναι ακόμα καλύτερος. Θα βρει χρόνο το καλοκαίρι για να δουλέψει το κορμί του επειδή είναι 100% επαγγελματίας. Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός αλλά από ότι μαθαίνω όλα πάνε καλά. Δε τον φοβάμαι τον Μπίλι»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us