Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: “Θέλουμε να ρεφάρουμε την ήττα από τη Ζαλγκίρις”

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τα ματς που ακολουθούν με Αρμάνι και Μακάμπι:

“Από ότι βλέπω το ντέρμπι έχει τελειώσει για μας. Είτε κερδίσεις είτε χάνεις σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συνεχίσεις. Είσαι επαγγελματίας και ο στόχος μας είναι να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη δέουσα προσήλωση. Κανείς δεν κέρδισε κάτι μόνο από ένα ντέρμπι. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για να ρεφάρουμε την ήττα από τη Ζαλγκίρις“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “Πρι” που εν συνεχεία αναφέρθηκε στην Αρμάνι Μιλάνο:

“Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχουν παίκτες με χαρακτήρα, παίκτες νικητές που ήρθαν από άλλες ομάδες. Πρέπει να παίξουμε όσο περισσότερο συγκεντρωμένοι γίνεται γιατί με το ταλέντο που διαθέτουν, μπορεί να σου κάνουν ένα ξέσπασμα ανά πάσα στιγμή και να ξεφύγουν στο σκορ. Πρέπει να είσαι σκληρός στην άμυνα, να μην παίξουν επιθετικά, δηλαδή αυτό που ξέρουν να κάνουν κι από τη στιγμή που παίζουμε στο γήπεδο μας, πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε το γήπεδο. Κάτι που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια”.

Όσον αφορά, τέλος, στα προβλήματα με τον κορωνοϊό, τις απουσίες παικτών και τις αναβολές αγώνων, ο Πρίντεζης σχολίασε κατά τη διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού:

“Ξέραμε εξ αρχής πως θα είναι μία περίεργη χρονιά, αφού αποφασίστηκε να μην υπάρχει μία “φούσκα” όπως έγινε στο ΝΒΑ. Ίσως κι ο χειμώνας να αποδειχτεί πιο δύσκολος. Πολλοί παίκτες αναμένεται να νοσήσουν. Να έχουμε την υγεία μας, αυτό προέχει. Έχουν αρχίσει να φαίνονται κάποια σημάδια, αλλά θεωρώ πως είναι άδικο να μηδενίζεις μία ομάδα. Υπάρχουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, όμως, γιατροί και διοικήσεις”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC