Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρίντεζης: «Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής»

Για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα, την αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και την νέα, λόγω κορωνοϊού, πραγματικότητα, μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Γιώργος Πρίντεζης.

Αναλυτικά ο “ερυθρόλευκος” άσος μίλησε:

Για την πανδημία του κορωνοϊού:

«Η κάθε κουβέντα έπρεπε να ξεκινάει από την υγεία. Σίγουρα πιο εύκολη η ζωή μας από ένα μέσο άνθρωπο, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και σε εμάς υπάρχει η ανασφάλεια για το θέμα της υγείας. Κυρίως όταν γυρίζεις από μεγάλα ταξίδια, που φοβάσαι να πλησιάσεις τους δικούς σου ανθρώπους. Το γήπεδο είναι μια μικρογραφία της ζωής».

Για το αν η φετινή σεζόν είναι πιο ξεκούραση για τον ίδιο:

«Δεν το βλέπω σαν ζόρι. Το βλέπω σαν αγάπη για αυτό που κάνω και την ομάδα. Ο Βεζένκοφ είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω. Χτίστηκε η ομάδα για να συμπληρώνει ο ένας τον άλλο».

Για την επιστροφή Σλούκα:

«Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Κώστας. Νιώθω πως είναι πιο βελτιωμένος. Είμαι χαρούμενος γιατί ήρθε ένα παιδί που είναι φίλος μου, που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και εντός και εκτός γραμμών. Θεωρώ πως έτσι όπως έχει γίνει το μπάσκετ, είναι σημαντικό να έχεις παιδιά που δουλεύουν και έχουν σωστή νοοτροπία».

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Διαφορετικοί οι παίκτες που ήρθαν με τον Νίκολα. Παίκτες σαν τον Νίκολα δεν τον βρίσκεις εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, σε προσωπικό επίπεδο και ξέρω πως θέλει να γυρίσει στο μέλλον στην ομάδα. Κυρίως οι κακές κατατάσσεις σε φέρνουν κοντά με κάποιους συμπαίκτες».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC