Ακολουθήστε μας

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Προς επανεκκίνηση το πρωτάθλημα Handball

Η κανονικότητα αρχίζει να επιστρέφει σιγά – σιγά και στην Ελλάδα, με τονς ανθρώπους της ομοσπονδίας χάντμπολ να κάνουν τα σχέδια τους προκειμένου η σεζόν να ολοκληρωθεί κανονικά.

Τα σενάρια που επεξεργάζονται οι ιθύνοντες είναι να υπάρξει η τροποποίηση των προκυρήξεων (δικαίωμα που έδωσε ο ίδιος ο υφυπουργός αθλητισμού) και να διεξαχθούν απευθείας οι τελικοί της Handball Premier (ΑΕΚ – Ολυμπιακός), της Α1 Γυναικών (ΠΑΟΚ – ΟΦΝΙ) και ο τελικός κυπέλλου (ΑΕΚ – Διομήδης), με τις υπόλοιπες κατηγορίες να ολοκληρώνονται πρόωρα.

Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΕΜ/ΟΧΕ, Τάσος Χειβιδόπουλος, στο e-handball.gr:

«Επεξεργαζόμαστε τα νέα δεδομένα. Αύριο θα στείλουμε επιστολή στον Υπουργό και στον ΕΟΔΥ για να διευκρινίσουμε αν υπάρχει η δυνατότητα με ασφάλεια να ξεκινήσουν σταδιακά προπονήσεις, και στην συνέχεια να πραγματοποιηθούν αγώνες. Θα ζητήσουμε/αιτηθούμε συγκεκριμένες ημερομηνίες για ατομική προπόνηση, ομαδική και στην συνέχεια τους αγώνες. Για εμάς η καταληκτική ημερομηνία είναι το τέλος Ιουνίου. Πρόθεση μας παραμένει το πρωτάθλημα να τελειώσει στο γήπεδο και εφόσον οι αρμόδιες αρχές το επιτρέψουν και ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας, τότε θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται με τις αλλαγές στις προκηρύξεις. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στις ομάδες που βαθμολογικά και αγωνιστικά είναι οι καλύτερες και έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο, να διεκδικήσουν τους εναπομείναντες εγχώριους τίτλους μέσα στο γήπεδο. Θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια που έχουμε από την στιγμή που δεν υπάρχει εντολή/οδηγία των υπουργείων για διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας».

Περισσoτερα για ΧΑΝΤΜΠΟΛ