Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό γιατί οι μισθοί των παικτών ξεπερνούν τα έσοδα!

Με πρόστιμο από την Ευρωλίγκα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός, καθώς, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή, οι μισθοί των “ερυθρόλευκων” ξεπερνούν τα έσοδα της ομάδας!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκαν για παραβάσεις που συνέβησαν τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, μετά από εκτεταμένες πειθαρχικές διαδικασίες και παρακολούθηση από την Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης (Management Control Commission).

Συγκεκριμένα οι Μοσχοβίτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 42.000 ευρώ για την μη προσκόμιση απαραίτητων εγγράφων και μη τήρηση των προθεσμιών FSFPR, σύμφωνα με το άρθρο 32.1.γ. του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Για τον ίδιο λόγο, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 14.000 ευρώ, ενώ επίσης η Euroleague επέβαλε πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ διότι τα συμβόλαια των παικτών υπερβαίνουν το 65% των συνολικών εσόδων κατά την διάρκεια μιας ολόκληρης περιόδου, σύμφωνα με τα άρθρα 32.1.γ. και η του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Τέλος, όπως ενημέρωσε η Επιτροπή Ελέγχου και Διαχείρισης, θα πραγματοποιηθεί έρευνα από εξωτερική ελεγκτική εταιρία και για τον Παναθηναϊκό, ώστε να διασφαλιστεί πως ο σύλλογος τηρεί τις υποχρεώσεις του FSFPR.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ