Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτα οι αποχωρήσεις και μετά οι μεταγραφές

Αρκετές φορές ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει ότι το ρόστερ της ομάδας του είναι πλήρες και πως δεν χρειάζεται να κάνει μεταγραφές.

Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή την στιγμή, με όλους τους παίκτες σε ενεργό δράση και μόλις επιστρέψει και ο Σουντανί από τον τραυματισμό του, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται με αρκετές και ποιοτικές λύσεις σε κάθε θέση.

Κάθε προσθήκη παίκτη όχι μόνο θα ήταν υπερβολή αλλά ουσιαστικά δεν θα βοηθούσε κιόλας.

Εκτός και αν υπάρξουν αποχωρήσεις, εκτός και αν υπάρξουν πωλήσεις παικτών. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνουν μεταγραφές προς αντικατάσταση αυτών που θα φύγουν.

Εάν π.χ. παραχωρηθεί ο Γκερέρο, τότε στην θέση του θα αποκτηθεί ο Χασάν, εάν πωληθεί ο Ποντέσε ή εάν δοθεί ο Μπενζιά σε άλλη ομάδα δανεικός, περιμένει το κάλεσμα ο Ζοάο Καρβάλιο. Εάν φύγει ο Καμαρά, θα πρέπει να βρεθεί ένας αμυντικός χαφ, αν και η χρησιμοποίηση του Μεριά σε αυτή την θέση, στο ματς με την Καλαμάτα, δείχνει τις προθέσεις του Μαρτίνς και το “plan b” που έχει στο μυαλό του.

Τώρα εάν παραχωρηθεί ο Τσιμίκας στη Νάπολι, σίγουρα θα γίνει 11αδάτος ο Κούτρης και θα αποκτηθεί και άλλος ένας αριστερός μπακ.

Πάντως οι ερυθρόλευκοι είναι σε ετοιμότητα για να καλύψουν κάθε θέση εφόσον παραστεί ανάγκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us