
Τους Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Πέτερ Φιόρντφελντ, πρότεινε η UEFA για την θέση του νέου προέδρου της ΚΕΔ / ΕΠΟ, αντί του Μέλο Περέιρα, κατά την διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης της “ομάδας εργασίας”.
Πρόκειται για δύο σπουδαία ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας, με συμμετοχές τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Μάλιστα, ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ έχει σφυρίξει τον τελικό του Champions League το 2016 και ο Σουηδός Φιόρντφελντ τον τελικό του Europa League, δύο χρόνια αργότερα.
Αμφότεροι θα περάσουν από την απαραίτητη αξιολόγηση από την “ομάδα εργασίας” και την Παρασκευή 17/7, θα αποφασιστεί ο εκλεκτός, μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.
Στις συζητήσεις έλαβαν μέρος ο Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), η Ευαγγελία Σουλούκου (Ολυμπιακός), ο Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) και ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), όπως επίσης οι πρόεδροι της ΕΠΟ (Βαγγέλης Γραμμένος) και Super League (Λεωνίδας Μπουτσικάρης) και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, ως παρατηρητής.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
-
Γιούτσος για Φορτούνη: “Άξιο απορίας γιατί δεν παίζει βασικός”
Μία μεγάλη συνέντευξη στο ΦΩΣ έδωσε ο παλαιός άσσος του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, ο...
-
Μαζιάς για την ενδεχόμενη απόκτηση εξτρέμ (video)
Ο Γιώργος Μαζιάς, διευθυντής της εφημερίδας Sportday, μίλησε στο Sportnews του Action24 με τον...
-
Με νέα πρόσωπα η αποστολή για το κύπελλο
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (20/01, 19:30)...
-
Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ψάχνει για δύο παίκτες αλλά δεν το φωνάζει»
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση που θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ...