Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτάθηκαν οι Κλάτενμπεργκ – Φιόρντφελντ για αντί – Περέιρα

Τους Μαρκ Κλάτενμπεργκ και Πέτερ Φιόρντφελντ, πρότεινε η UEFA για την θέση του νέου προέδρου της ΚΕΔ / ΕΠΟ, αντί του Μέλο Περέιρα, κατά την διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης της “ομάδας εργασίας”.

Πρόκειται για δύο σπουδαία ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας, με συμμετοχές τόσο σε ευρωπαϊκά όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Μάλιστα, ο Άγγλος Κλάτενμπεργκ έχει σφυρίξει τον τελικό του Champions League το 2016 και ο Σουηδός Φιόρντφελντ τον τελικό του Europa League, δύο χρόνια αργότερα.

Αμφότεροι θα περάσουν από την απαραίτητη αξιολόγηση από την “ομάδα εργασίας” και την Παρασκευή 17/7, θα αποφασιστεί ο εκλεκτός, μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ.

Στις συζητήσεις έλαβαν μέρος ο Μηνάς Λυσάνδρου (ΑΕΚ), η Ευαγγελία Σουλούκου (Ολυμπιακός), ο Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός) και ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), όπως επίσης οι πρόεδροι της ΕΠΟ (Βαγγέλης Γραμμένος) και Super League (Λεωνίδας Μπουτσικάρης) και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, ως παρατηρητής.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ