Ακολουθήστε μας

ΣΤΙΒΟΣ

Πρωταθλητής για 5η διαδοχική χρονιά ο Θρύλος!

Χρυσοί Τριβυζάς, Κωνσταντίνου και η 4Χ400

Στα 200μ ο Παναγιώτης Τριβυζάς, υπερασπίστηκε τον τίτλο του καθώς ήταν ο μεγάλος νικητής και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 21.41. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο Βασίλειος Κωνσταντίνου στο άλμα εις ύψος που πέρασε τα 2.00μ με επιτυχία, όπως και ο Κώστας Μπανιώτης, της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, με τον οποίο ανέβηκαν μαζί στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Νωρίτερα ο Χαράλαμπος Λύρης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 60μ με εμπόδια, τρέχοντας την απόσταση σε 8,24”. Στον τελικό που ολοκλήρωσε τις συμμετοχές για τους αθλητές του Ολυμπιακού, η ομάδα της σκυτάλης 4χ400, αποτελούμενη από τους Αλεξανδρίδη, Ορφανίδη, Παυλόπουλο και Δρίτσα, τερμάτισε στην πρώτη θέση, με χρόνο 3:24.90, προσθέτοντας ένα ακόμα μετάλλιο στην συγκομιδή των αθλητών του Θρύλου.

Ο συνολικός απολογισμός

Η συνολική συγκομιδή των αθλητών του Ολυμπιακού στο 33ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έφτασε τα 9 μετάλλια εκ των οποίων 4 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα. Την πρώτη μέρα των αγώνων ο συνολικός απολογισμός ήταν πέντε μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 3 ασημένια και 1 χάλκινο στους Άνδρες. Ο Δημήτρης Τσιάμης ήταν ο νικητής στο άλμα εις τριπλούν για 9η διαδοχική χρονιά και 13η συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου καταλαμβάνοντας την 1η θέση στον τελικό με επίδοση 16.23μ.. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν στο άλμα επί κοντώ οι Δημήτρης Πατσουκάκης και Πέτρος Χατζίου καθώς πέρασαν τα 5,30 και ο Παναγιώτης Τριβυζάς, στα 60 μέτρα όπου τερμάτισε σε 6,72”. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 400 μέτρα ο Ιερόθεος Δρίτσας με επίδοση 49,34”.

Η Βαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. 74,5 Βαθμοί
2. ΓΣ Τρικάλων 40 βαθμοί
3. Γ.Σ. Κηφισιάς 30 βαθμοί
4. Πανναξιακός 22 βαθμοί.

Η Στέλλα Νικολαϊδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Αγωνιστήκαμε σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα και κάναμε τα πάντα ώστε να φέρουμε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό. Κάναμε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, παρόλο που αγωνιστήκαμε με απουσίες καθώς ο Κυριακίδης τραυματίστηκε την πρώτη μέρα των αγώνων και δεν κατάφερε να μας ενισχύσει, ενώ υπήρχαν και αθλητές που δεν είχαν αυτούς τους αγώνες στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα για τον κλειστό στίβο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία, με την 5η διαδοχική κατάκτηση του τίτλου στους Άντρες. Ευχαριστούμε πολύ το σύλλογο μας, τη διοίκηση και τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη, για την στήριξη και ακόμα περισσότερο ευχαριστώ τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτές τις δυο μέρες, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα της σεζόν και θέλουμε όπως και πέρυσι να ακολουθήσουν πολλά ακόμα για τον Ολυμπιακό μας».

Περισσoτερα για ΣΤΙΒΟΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ