Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραφίνια για Ολυμπιακό: «Χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου»

Συνέντευξη Τύπου με την οποία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αφήνει την Φλαμένγκο για χάρη του Ολυμπιακού, παραχώρησε ο Ραφίνια.

Αναλυτικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε:

Για την Φλαμένγκο: «Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε και τους τίτλους μας. Είχαμε μπροστά μας μεγάλες προκλήσεις. Εγώ έχω τώρα μία ακόμα πρόκληση. Μία πρόκληση. Το σκέφτηκα πολύ. Δεν ήταν εύκολο. Φεύγω με βαριά καρδιά λόγω της σχέσης μου με τη Φλαμένγκο αλλά πήρα την απόφαση να πάω στην Ελλάδα».

Για την απόφασή του: «Ήταν δύσκολο. Έπρεπε να τα σκεφτώ όλα. Φεύγω με ένα συναίσθημα πως έδωσα ότι μπορούσα. Η Φλαμένγκο έκανε ότι μπορούσε να με κρατήσει».

Για την πρόταση: «Ήρθε πριν το ματς με την Ατλέτικο. Ήξερα πως υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες αλλά δεν ήξερα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν στα μέσα τις εβδομάδας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να ληφθεί γρήγορα».

Για το γιατί αποχωρεί: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Για μένα είναι σαν… έπαθλο και αναγνώριση μία τέτοια πρόταση σε τέτοια ηλικία για να παίξω στο Champions League. Νιώθω ήρεμος και θα είμαι έτοιμος. Στη Βραζιλία κερδίσαμε όλες τις προκλήσεις».

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: «Ο Άλβες με ρώτησε το πως θα κάνω σάμπα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ