Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη: «Δεν θυμάμαι κανέναν 38χρονο να παίζει έτσι»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι ο ιδιοκτήτης της Μέγκα Σόκερμπετ, όμως παράλληλα είναι και ο ατζέντης του Βασίλη Σπανούλη και με δηλώσεις του, με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποθέωσε τον πελάτη του, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ο αρχηγός του Θρύλου να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά. .

Καλή χρονιά σε όλους. Ο Ολυμπιακός μου ζήτησε μια ομάδα από την Αδριατική και η πιο ενδιαφέρουσα είναι η Μέγκα. Όλοι είναι χαρούμενοι που αντιμετωπίζουν μια σπουδαία ομάδα και που συμβάλουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Ραζνάτοβιτς, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.

Είμαι χαρούμενος με το πώς παίζει φέτος, δεν θυμάμαι κανέναν 38χρονο να παίζει έτσι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από το 2010. Βασικός λόγος για το προβάδισμα της Μέγκα στο ημίχρονο είναι η απουσία του από το παρκέ. Αν ήταν παρών, θα ήταν διαφορετικά”.

“Αν ρωτούσες πέρσι σίγουρα θα έλεγε όχι. Σήμερα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει. Δεν έχει αποφασίσει, αλλά έχει ακόμα 6 μήνες μπροστά του”.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ