Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλαϊ για την επίθεση, Σινάνι για τα άκρα

Μπορεί η σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο στον Ολυμπιακό εδώ και κάποιες μέρες έχουν αρχίσει να κάνουν το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με αρκετά ονόματα ήδη να υπάρχουν στα συρτάρια των υπευθύνων της ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν ποιοτική ενίσχυση σε όλες τις θέσεις, ειδικά στην άμυνα, αλλά φυσικά στα επιθετικά άκρα και στην κορυφή.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολυμπιακός ψάχνει για την περίπτωση ακραίως με ταχύτητα αλλά και ταλέντο, κατηγορία στην οποία συγκαταλέγεται ο Ντανιέλ Σινάνι της Ντουντελάνζ. Από το Λουξεμβούργο επιμένουν ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται με την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ, ο οποίος έχει τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον ομάδων και από την Γερμανία αλλά και τη Γαλλία.

Για την επίθεση, εκτός από το όνομα του Μπεργκ, ο “Κόκκινος πρωταθλητής” φέρνει σήμερα στην επιφάνεια και αυτό του Ανταμ Σάλαϊ. Ο 31χρονος επιθετικός της Χοφενχάϊμ, ο οποίος είχε εξεταστεί και στο παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά, έχει βέβαια έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Γερμανούς.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us