Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββας: “Πεντακάθαρη νίκη”

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, δήλωσε στη Nova μετά από τη νίκη επί του ΠΑΟ:

«Σήμερα ο Ολυμπιακός νίκησε πεντακάθαρα σε ένα πολύ δύσκολο ματς, χωρίς εύνοια από κανέναν και τίποτα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, είμαστε πρώτοι και μόνοι μας και θα το φτάσουμε ως το τέλος έτσι, είναι βέβαιο, το τονίζω είμαστε μόνοι πρώτοι. Εγώ επίσης είχα κάνει δηλώσεις στο Metropolis και είχα πει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Επαληθεύθηκα πλήρως αφού χθες δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ο Άρης είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και με περισσότερους φιλάθλους από τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή όλη η διαιτησία ήταν εναντίων μας, θα αποδειχθεί, τα λέω όλα αυτά για να φύγουν τα βάρη. Είμαι περήφανος και για τον κόσμο, αφιερώνω σε αυτόν τη νίκη την πολύ μεγάλη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλω να πω ότι για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ και ο Πορτογάλος που ηγείται διαιτησίας, να μη λέμε συνέχεια ονόματα. Να φύγουν για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αντέχονται αυτοί να διαμορφώνουν αποτελέσματα, αυτά τα παιχνίδια με το VAR να τα κάνουν αλλού, τσεκάρουν μόνο φάσεις εναντίον του Ολυμπιακού,

Είμαι κατενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακός και υπόσχομαι ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν και τις επιστροφές των τραυματιών θα είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος στο τέλος».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ