«Θέλουμε σωστούς διαιτητές, δεν μας ενδιαφέρει η εθνικότητα τους. Ο Περέιρα είχε μπει στα αποδυτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δεν ήθελε καν να μας ακούσει όταν του έκανα παράπονα. Να μην επιλέξει ούτε τους ξένους, ούτε τους Έλληνες διαιτητές ο Περέιρα. Μετά το κοροιδιλίκι το προχθεσινό ποιος Περέιρα; Έκαναν και καλά… επανάσταση και μετά έκαναν πίσω».
«Θέλω να σώσω το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι απόψεις μου είναι υποκειμενικές. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου και όχι τον Ολυμπιακό. Τα λέω σαν Σάββας Θεοδωρίδης. Είμαι πολύ ταπεινός και με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακριά ο Περέιρα απ’ όλα. Την μήνυση δεν θα την πάρω πίσω, φυσικά. Δεν υπάρχουν ανθρώπινα λάθη από εδώ και πέρα. Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που βλέπει την ομάδα του να αδικείται, έπρεπε να κάνουμε κάτι. Υπάρχει ένα όριο, το οποίο αν περάσει… τελείωσε. Θα την βρούμε την δικαιοσύνη από την ΕΠΟ ή από τους διαιτητές;»
«Είμαι πάρα πολύ φιλικός με τον Άρη από τότε που έπαιζα ακόμα, από την εποχή του μεγάλου Καμπάνη. Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης είναι η πιο μεγάλη ομάδα, βάσει της ιστορίας. Για ποιά εύνοια του Ολυμπιακού μου λέτε; Δεν λέω για ένα αράουτ ή για ένα φάουλ στην σέντρα. Μιλάω γι΄αυτά που καθορίζουν αποτέλεσμα. Να είμαστε ειλικρινείς. Δεν είχαμε την κυριαρχία στην ΕΠΟ, ήμουν 10 χρόνια εκεί και τότε συμβούλιο άφησε εποχή. Είχα την μεγάλη τιμή να συμμετέχω σε εκείνο το συμβούλιο όταν η Εθνική πήρε το EURO».
«Ακούω τις κατηγορίες για στημένα κατά του Μαρινάκη και… γελάω. Ρωτήστε τον Κούγια αν ισχύουν ή όχι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κούγια γιατί απέδειξε ότι είναι άντρακλας και από την τσέπη του κρατάει μια μεγάλη ομάδα όπως η Λάρισα. Έχει κάνει τεράστιο αγώνα και τον παραδέχομαι, έχει παραδεχτεί τα πάντα για την διαιτησία».