Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Σχόλιο Αντώνη Πανούτσου για Ολυμπιακό και VAR

Ο Αντώνης Πανούτσος σχολιάσε μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης:

“Ο Ολυμπιακός καλή εμφάνιση στο πρώτο μέτρια εμφάνιση στο δεύτερο.
Ο Σεμέδο από το να πιστέψει ότι είναι γίγαντας σε χώρα πυγμαίων. Δύο φορές αποφάσισε να γίνει cute κοντά στην περιοχή και η μία στοίχισε το φάουλ λίγο έξω από την γραμμή.
Ο Κούτρης μετά από τόση απραξία σε καλή κατάσταση αν και δεν έκανε τόσο σπριντ για να φτάσει στο σημαιάκι.
Ο Γκαμαρά σε μέτρια κατάσταση. Ραντζέλοβιτς καλός στο πρώτο ξεφούσκωσε στο δεύτερο. Για τον Ελ Αραμπί επιφυλάσσομαι να εκφέρω γνώμη. Εκτόπισμα έχει αλλά η εκρηκτικότητα του είναι αμφίβολη.
Ο Αστέρας καλύτερος από πέρσι και θα γίνει καλύτερος όταν ανέβει η απόδοση του Ριέρα. Και ο Παπαδόπουλος ένα από τα καλύτερα τέρματα να κλείνει τις γωνίες στις εξόδους.
Το VAR για να είναι αποτελεσματικό χρειάζεται περισσότερες κάμερες. Φάνηκε στα replay στην φάση του Μπαράλες. Χρειαζόντουσαν κάμερες να τραβάνε από περισσότερες γωνίες μπας και βγει συμπέρασμα για την φάση. Με τέτοιες λήψεις το μόνο που θα γίνεται είναι όσοι το θέλουν πέναλτι να λένε «για να στείλουν τον διαιτητή στο VAR πέναλτι ήταν/ Αλλο το έκανε γαργάρα». Και όσοι δεν θέλουν να λένε ότι το κοντρόλ το ζήτησε για να γίνει προπαγάνδα. Εχω την εντύπωση ότι το σύστημα στήθηκε βιαστικά.
Υ.Γ Αυτό εννοώ ότι τα προβλήματα δεν θα λύσει το VAR. Aν είχα δει αυτή την εικόνα από την οποία βγήκε η φωτό θα έλεγα πέναλτι. Εδώ δείχνει πέναλτι μαρς και με τον διαιτητή να μπορεί να το δει. Η κάμερα εδάφους και με το zoom κάργα”

Περισσoτερα για RED BLOGS

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us