Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ

Σε Final 4 στο ΟΑΚΑ θα κριθεί ο τίτλος στην Volley League

Ανατροπή σκηνικού στο πρωτάθλημα της Volley League καθώς το Δ.Σ της ΕΣΑΠ αποφάσισε την διεξαγωγή Final 4, από το οποίο θα προκύψει ο φετινός πρωταθλητής.

Το σημερινό Δ.Σ απέρριψε την συνέχιση του πρωταθλήματος από εκεί που σταμάτησε, οπότε πλέον έπρεπε να βρεθεί μία λύση για το αν θα υπήρχε πρωταθλητής ή θα έμπαινε… παύλα στο πρωτάθλημα.

Υπέρ της ολοκλήρωσης της σεζόν, με ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω της βαθμολογίας κατά την στιγμή της διακοπής, ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας, Ηρακλής, Εθνικός, Κηφισιά και ΟΦΗ, άρα έλειπε μία ψήφος για να επικυρωθεί αυτή η απόφαση, από την στιγμή που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ψήφισαν αρνητικά και  η Ελπίδα Αμπελοκήπων έριξε λευκό.

Από την στιγμή που η ομάδα των Αμπελοκήπων δεν άλλαζε την ψήφο της, τελικά την λύση την έδωσε η πρόταση του Παναθηναϊκού, με τους “πράσινους να προτείνουν την διεξαγωγή ενός άτυπου Final 4 στο ΟΑΚΑ, με την συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και του Φοίνικα.

Την “πράσινη” πρόταση ψήφισαν θετικά όλες οι ομάδες εκτός του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να επικυρωθεί και η σεζόν στην Volleyleague να ολοκληρώνεται στο τάραφλεξ και όχι στα χαρτιά.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ