Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεμέδο: “Εχω συμβόλαιο και θέλω να κερδίσω τίτλους”

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη NOVA για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την συνέχεια με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα: «Είναι ομαδική δουλειά, δεν οφείλεται μόνο στην άμυνά μας. Γενικά σαν σύνολο έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαστε υπερήφανοι για αυτό»

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξεκινήσαμε πολύ νωρίς αυτή τη χρονιά. Ήταν δύσκολη χρονιά, με δύσκολους αντιπάλους, όπως αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για το αν θεωρεί πως είναι δικαίωση για τον ίδιο και τον προπονητή του: «Όλοι δουλέψαμε πάρα πολύ για αυτό. Όταν έρχεται μια τόσο μεγάλη επιτυχία δεν χρειάζεται να επιλέγουμε ποιοι δικαιώθηκαν. Όλοι μαζί έχουμε δουλέψει. Πρέπει να συνεχίσουμε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια και μετά το Κύπελλο και το Europa League».

Για το πού αφιερώνει τον τίτλο: «Στην οικογένειά μου που πάντα με υποστηρίζει. Στη δεύτερη οικογένειά μου, που είναι ο Ολυμπιακός, για τη στήριξη που μου έχει δείξει από τη μέρα που ήρθα και φυσικά σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι».

Για τα… μπουγελώματα μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Παίζαμε με νερά γιατί δεν είχαμε ακόμα τις σαμπάνιες. Στόχο είχα όποιον έβλεπα μπροστά μου, είτε τον προπονητή, είτε οποιονδήποτε άλλον, όποιον έβλεπα, τον έβρεχα».

Για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν σχετικά με το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να μιλάμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ συγκεντρωμένος γιατί θέλω να κερδίσω κι άλλους τίτλους. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω αυτή την ομάδα».

Για την αποβολή του στο ματς με τη Γουλβς: «Δεν έχει σημασία. Εκείνη τη στιγμή, αν δεν έκανα το φάουλ θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ. Είναι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε δευτερόλεπτα μέσα στον αγώνα. Σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι δεν έχει σημασία αν θα παίξει ο Σεμέδο ή αν θα παίξει ο Ελ Αραμπί. Σημασία έχει το σύνολο. Όποιος βρεθεί μέσα στο γήπεδο εκείνη την μέρα να δώσει όλο του τον εαυτό».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ