Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σέντρα μέχρι τις 14/6 αλλιώς διακοπή»

Την άποψη πως το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει μέχρι τις 14 Ιουνίου, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει οριστική διακοπή της σεζόν, εξέφρασε ο Μηνάς Λυσάνδρου, κατά την τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στις 14 ομάδες της Superleague.

«Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου», υποστήριξε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν τις 20 Ιουνίου!

«Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε προφανώς πριν την ημερομηνία αυτή δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις.  Η οικονομική κατάσταση της Nova είναι αδιέξοδη. Είναι στα πρόθυρα πτώχευσης. Ναι στο πρωτάθλημα αν η κυβέρνηση διασφαλίσει τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν θέλω να ασκούμε πολιτικές (και άλλες) πιέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ