Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σημαντικό ταξίδι του Ολυμπιακού για την Αδριατική λίγκα

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λεπενιώτης θα βρεθούν την Τετάρτη (10/4) στην Κροατία, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου και θα συναντηθούν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας.

O γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο διευθυντής marketing κι εμπορικής ανάπτυξης των ερυθρολεύκων θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (10/4) στο Ζάγκρεμπ, ώστε να συναντηθούν με ανθρώπους της Αδριατικής Λίγκας, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμμετοχής των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα της δεν θα αγωνίζεται σε παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό εάν δεν σφυρίξουν ξένοι διαιτητές, κάτι που δεν φαίνεται πως πρόκειται να γίνει. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα κατέβουν στους τελικούς απέναντι στους «πράσινους» (εάν οι δύο ομάδες φτάσουν μέχρι εκεί), κάτι που σε συνδυασμό με το παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε, θα σημαίνει και τον υποβιβασμό από την Basket League.

Έτσι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μη όντας διατεθειμένοι να κάνουν πίσω στις θέσεις που έχουν διατυπώσει, ετοιμάζουν το έδαφος για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Αδριατική Λίγκα, κίνηση η οποία έχει και την στήριξη από τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ