Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: «Φέτος πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος»

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια πολύ καλύτερη σεζόν, σε σύγκριση με την περσινή, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών Novasports, ο Πάπε Σισέ, αμέσως μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά ο Σενεγαλέζος αμυντικός μίλησε:

Για το φιλικό με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα ενδιαφέρον και χρήσιμο παιχνίδι. Παίξαμε με μια ομάδα που έκανε ένα καλό περυσινό πρωτάθλημα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ και νομίζω ότι ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό».

Για τις δυσκολίες της φετινής προετοιμασίας: «Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις σωστή προετοιμασία με αυτές τις συνθήκες. Είχαμε συνεχείς αναβολές του τελικού, είναι λογικό η ομάδα να μην έχει καλό ρυθμό. όμως το φιλικό αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε και τι να βελτιώσουμε.

Για την διεξαγωγή του τελικού με τα περυσινά ρόστερ: «Εμείς απλά σεβόμαστε τους κανόνες κάθε διοργάνωσης. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες από την περυσινή σεζόν αλλά θα παίξουμε με την ομάδα που έχουμε. Θα προετοιμαστούμε και θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε τα κενά».

Πως αισθάνεται φέτος σε σχέση με την περυσινή χρονιά:
«Νιώθω καλά κι ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περυσινή. Ο τραυματισμός και η ασθένεια μου με πήγαν πολύ πίσω πέρυσι. Στην συνέχεια βελτιώθηκα και πιστεύω ότι στο τέλος βοήθησα την ομάδα. Φέτος θέλω να είμαι καλύτερος και πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος, νιώθω καλά και θα δώσω αυτά που θέλω στην ομάδα».

Αν είναι ευλογία παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Ραφίνια: «Είναι σημαντικό να έχουμε τέτοιους παίκτες στην ομάδα μας. Έχουν αποδείξει πάρα πολλά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, έχουν αποδείξει την αξία τους και είναι ευλογία για τους νέους παίκτες να τους έχουμε δίπλα μας. Βοηθούν κυρίως τους νέους παίκτες με την παρουσία τους να γίνουν καλύτεροι. Βοηθούν όμως και το σύνολο και την ίδια την ομάδα».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ