Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: «Τελικός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμε Αμπού Σισέ μίλησε στην Real News για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, όσο και για την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπου και ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα, απέδειξε την ανωτερότητα του.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα ματς που έχει χαρακτήρα τελικού και για μας, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να νικήσουμε και να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον αντίπαλό μας στη βαθμολογία. Στόχος μας είναι να μειώσουμε τη διαφορά και να ασκήσουμε μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ.

Απομένουν πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αποδείξαμε και στον αγώνα του πρώτου γύρου πως έχουμε καλύτερη ομάδα. ∆εν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις πολλές ευκαιρίες που είχαμε τότε και από μια άτυχη στιγμή, χάσαμε Αυτή τη φορά, ελπίζω να είμαστε πιο ουσιαστικοί και να πάρουμε τη νίκη».

«Θέλουμε να την αφιερώσουμε και στους οπαδούς μας, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Ερχόμαστε από καλές εμφανίσεις. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και αυτό βγαίνε μέσα στο γήπεδο. Τα καταφέρνουμε καλά μακριά από την έδρα μας, μετράμε έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και θα μπούμε για την έβδομη. Θα έχουμε το πλάνο μας, θα κοιτάξουμε να το εφαρμόσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Μια νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα μας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Μέσα στην εβδομάδα έχουμε και τον πρώτο αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον ΠΑΟΚ».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us