Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωκράτης: «Ήρθα για να κερδίσω και να πρωταγωνιστήσω. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο» (video)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τον νέο “ερυθρόλευκο” αμυντικό, αλλά και τον πρόεδρο του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να μιλούν στην κάμερα του MEGA.

“Τον Σωκράτη τον γνώρισα πριν τρία χρόνια μου είχε κάνει εντύπωση, ως άνθρωπος. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν την καριέρα του στην Ευρώπη. Ο Σωκράτης είναι από τους λίγους Έλληνες που μας έχουν τιμήσει σαν χώρα. Κρατάει ψηλά τη σημαία του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Κάθε μέρα χτίζουμε, από τη στιγμή που έχουμε μεγάλη διαφορά, αυτό δεν μας σταματάει να επενδύουμε. Καλό είναι να έχουμε κοντά μας προσωπικότητες σαν τον Σωκράτη. Πιστεύω ότι τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Σωκράτη θα είναι δημιουργικά και γεμάτα επιτυχίες. Ήταν εύκολη απόφαση να πληρώσεις χρήματα παραπάνω και να επιβραβεύσεις την αξία του ποδοσφαιριστή. Θα πρέπει στην Ελλάδα να σεβόμαστε αξίες και ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν υψώσει ψηλά την ελληνική σημαία στην Ευρώπη. Βλέπει την οργάνωση και πράττει ανάλογα” ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ από την πλευρά του  ο Σωκράτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο που τον περίμενε.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος είναι η ομάδα που από την πρώτη στιγμή έδειξαν ενδιαφέρον. Με περίμενε η ομάδα του Ολυμπιακού, η πρόταση ήταν πολύ καλή. Ήταν εύκολο να πω το ναι. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά να νικήσω, να αποδείξω πως ό,τι έχω πετύχει στην καριέρα μου το έχω κάνει με κόπο και ότι έχω στόχους ακόμη. Από την πρώτη στιγμή, είχα πει ότι ήρθα για να κερδίσω και να είμαι πρωταγωνιστής. Θα μιλήσω στα λόγια, όπως είπε ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά” ανέφερε ο Παπασταθόπουλος.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ