Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σολδάνο: “Θέλω να γυρίσω”

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του φέρεται να ψάχνει ο Φράνκο Σολδάνο. Ο δανεισμός του Αργεντινού επιθετικού στην Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώθηκε και ο παίκτης σε δηλώσεις του στην πατρίδα του αναφέρθηκε τόσο στη θητεία του στο «Λα Μπομπονέρα», όσο και στο μέλλον του.

«Δε μετανιώνω για τίποτα, απόλαυσα μέχρι το τέλος τη θητεία στην Μπόκα, κατακτήσαμε δύο τίτλους και φτάσαμε δύο φορές στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες. Μακροπρόθεσμα η πορεία μου θα αξιολογηθεί καλύτερα. Ήταν μία μοναδική εμπειρία το να παίζω στην Μπόκα, είναι δύσκολο να τη βρεις αλλού. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι κάτι όμορφο, είμαι ευγνώμων, πήρα πολλή αγάπη. Ωρίμασα πολύ ως άτομο και ως επαγγελματίας, οι απαιτήσεις των οπαδών της Μπόκα είναι μία όμορφη πίεση.

Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν, πάντα είχα προτεραιότητα τον αθλητισμό σε σχέση με άλλα πράγματα. Πολλές φορές όταν μεγαλώνεις είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιες αγορές. Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου. Δε θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι, θέλω να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα με αγγίζει», είπε συγκεκριμένα ο Σολδάνο.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ