Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Σουντανί: “Αξίζαμε τη νίκη. Είμαι απογοητευμένος”

Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε για το ισόπαλο 1-1 με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι απογοητευμένος ήμασταν πολύ καλοί, ειδικά στο δεύτερο μέρος αξίζαμε να κερδίσουμε είχαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε ενα δεύτερο γκολ. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε».

Για το τι τους είπε ο Μαρτίνς:

«Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε σωστά κάναμε λάθη άλλα παίξαμε καλά. Ο ΠΑΟΚ ήρθε και έπαιξε για την ισοπαλία και την πήρε, εμείς ήμαστε απογοητευμένοι που ενώ το αξίζαμε δεν κερδίσαμε».

Για τις στημένες φάσεις: «Βλέπουμε το γκολ που δεχτήκαμε και ο προπονητής θα έχει δίκιο. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν καταφέραμε μετά από ενα τόσο καλο δεύτερο μέρος να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια: «Κάναμε τα πάντα για να βάλουμε ενα δεύτερο γκολ όλοι μαζί μπροστά συνεργαστήκαμε σωστά άλλα δεν τα καταφέραμε. Όλη ομαδα ήθελε τη νίκη άλλα δεν τα καταφέραμε. Πρεπει να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω όσο και αν ειναι δύσκολο αυτο έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και να συνεχίσουμε δυνατά.

Αυτός που θα κέρδιζε το παιχνίδι δεν θα κέρδιζε και το πρωτάθλημα συνεχίζουμε πρώτοι και αυτο ειναι το σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us