Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σπανούλης: “Δούλεψα πολύ”

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μίλησε στη media day των ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης με την Ζαλγκίρις (01/10, 21:00), υπογραμμίζοντας ότι η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική τη φετινή σεζόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ήταν σαν όλες τις προετοιμασίες, κανονική. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορονοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια. Δουλεύουμε καθημερινά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες. Πάντα υπάρχει όρεξη και “πείνα”. Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος.

Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα, ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ, για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε, δηλαδή, εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να παίρνουμε νίκες».

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

Follow Us