Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σπανούλης: «Η νοοτροπία μου είναι να σκέφτομαι πάντα το επόμενο σουτ» (vid)

Το τρίποντο είναι κομβικό στο σημερινό μπάσκετ και η Euroleague ασχολήθηκε με τους καλύτερους σε αυτόν τον τομέα. Ανάμεσα τους, φυσικά και ο Βασίλης Σπανούλης, με τον αρχηγό του Θρύλου να τονίζει πως στο μυαλό του πάντα βρίσκεται το επόμενο σουτ και όχι όσα έχουν προηγηθεί.

Εκτός του “Kill Bill”, στο βίντεο της Euroleague μίλησαν και οι Σβεντ, Γκριγκόνις, Μπράουν και Γκεντράιτις.

Αναλυτικά:

Σπανούλης: “Η νοοτροπία μου είναι να σκέφτομαι πάντα το επόμενο σουτ. Δε με νοιάζει τι έχει προηγηθεί. Ακόμη και αν αστόχησα ή ευστόχησα. Προσπαθώ να “διαβάσω” το επόμενο σουτ μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει”.

Γκριγκόνις: “Το σουτ είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου μπορείς να βάλεις δύσκολα σουτ αρκεί να είσαι έτοιμος“.

Σβεντ: “Παίρνω αρκετά σουτ γιατί τα πιστεύω. Αστοχώ σε ορισμένα, αλλά πρέπει να τα πάρω. Μπορεί να έχω αστοχήσει σε 4-5 συνεχόμενα, αλλά θα σουτάρω κανονικά το έκτο“.

Γκεντράιτις:Όταν σουτάρω ποτέ δεν σκέφτομαι τίποτα. Ούτε νιώθω. Θέλω απλά να συγκεντρώνομαι σε αυτό. Όταν ήμουν 18 ήμουν ένα παιδί που καθόμουν στις γωνίες και δεχόμουν τη μπάλα για να σουτάρω. Αυτό κάνω“.

Μπράουν:Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι να το βάλω. Προσπαθώ να μένω στο γυμναστήριο όσο περισσότερο μπορώ για να δουλεύω“.

 

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ