Ακολουθήστε μας

OLYMPIACOS BC

Σπανούλης: «Σκέφτομαι να επιστρέψω στην εθνική, θα αποφασίσω με την οικογένειά μου»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Pick & Roll» του Cosmote TV για το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον ανέφερε ως «Κόμπι της Ευρώπης», αλλά και το ότι τον ιντριγκάρει να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ επεσήμανε πως ο Greek Freak είναι ταπεινός και του δίνει οδηγίες για το πως να κερδίζει και να βελτιώνεται.

Για τον χαρακτηρισμό που τον απέδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ως «Κόμπι της Ευρώπης» : «Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη».

Για το σενάριο επιστροφής του στη Εθνική Ελλάδας: «Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα.
Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα»

Περισσoτερα για OLYMPIACOS BC

TAGS

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ