Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

«Στα 10 χρόνια Μαρινάκη στον Ολυμπιακό κάποιοι γελοιοποιήθηκαν με φτηνή προπαγάνδα»

Επειδή ορισμένοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε… φυτά και οπαδούς χωρίς καθόλου μυαλό καλό είναι να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους…

Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής του a-sports.gr, Δημήτρης Δημητρίου, φιλοξενήθηκε μέσω Skype το απόγευμα της Πέμπτης (18/6) στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και στην εκπομπή του δημοσιογράφου, Σταύρου Κουράκου, «Sportnews» σχολιάζοντας όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Δ. Δημητρίου δεν άφησε… αναπάντητα στοχευμένα δημοσιεύματα, που ανήμερα της συμπλήρωσης δέκα χρόνων παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ηγεσία του Ολυμπιακού παρουσίασαν δήθεν… εξέλιξη στο θέμα της υπόθεσης της διερεύνησης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ του φερόμενου ως ύποπτου ματς του 2015 ανάμεσα στον Ατρόμητο και τους Πειραιώτες χωρίς, ωστόσο, να οι εμπνευστές της προπαγάνδας να λένε απολύτως τίποτα καινούργιο!

Επίσης, τόνισε ότι αυτά που κυκλοφόρησαν περί τάχα άμεσης κατάργησης της Σούπερ Λίγκας 2 – Football Leauge και δημιουργίας μιας Β’ Εθνικής δύο ομίλων είναι αναληθή, ενώ εξήγησε γιατί τα πλέι άουτ στη Σούπερ Λίγκα 1 θα πρέπει να διακοπούν αν υπάρξει νέα αναβολή αγώνα της Ξάνθης.

Παράλληλα μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις σε ΕΠΟ, την αναδιάρθρωση και τα εκλογικά της Σούπερ Λίγκας 1.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ