Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα αποδυτήρια έξαλλος ο Μαρινάκης

Νευριασμένος ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Καταρχήν γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά και κατά δεύτερον για την διαιτησία του Ισπανού Μαρτίνεθ.

Χαρακτηριστικά διαμαρτυρήθηκε στον εκπρόσωπο της UEFA, τον Χουμπελ, ο οποίος ήταν στο Καραϊσκάκη, λέγοντάς του ότι αυτή δεν ήταν διαιτησία για ένα τέτοιο ντέρμπι:

«Έχετε δει σήμερα το παιχνίδι; Είστε ευχαριστημένοι με την διαιτησία; Είναι διαιτησία αυτή; Όταν πηγαίνουμε εμείς στην Τούμπα τι γίνεται; Εδώ γίνονται αυτά και όλοι είναι πολιτισμένοι. Εκεί όμως; Εδώ δεν γίνεται τίποτα με αυτά που έχετε κάνει και εσείς. Είστε ευχαριστημένοι από αυτό το πρωτάθλημα; Είστε ευχαριστημένοι με όσα γίνονται; Δύο τουλάχιστον χρόνια γίνεται αυτό. Είστε ικανοποιημένοι; Κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και ακούμε μόνο ανοησίες».

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού πήγε και στα αποδυτήρια της ομάδας, θέλοντας να μιλήσει στους παίκτες και να τους ζητήσει να έχουν σαν πρώτο του μέλημα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us