Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, με αφορμή τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Η κοινή ιδιοκτησία δεν εξασφαλίζει μία μεταγραφή από τη Ρίο Άβε ή τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού μιλάμε για εταιρίες και όταν έρχονται 15 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα δεν μπορείς να τα αρνηθείς…», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει κάτι για τον Ροντρίγκες, στην Τουρκία γράφτηκε και μεταξύ άλλων ομάδων υπήρξε αναφορά και στο όνομα του Ολυμπιακού».
Για το θέμα του αριστερού μπακ, είπε: «Ψάχνει σε οποιαδήποτε θέση που μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα και αν υπάρχει κάποιος Έλληνας, θα τον κοιτάξει. Και στη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει μία αναζήτηση, αφού ο Μπρούνο δύσκολα θα συνεχίσει και υπάρχουν φήμες για εκείνον. Από την άλλη, έχουμε την πάγια τακτική του Μεντιλίμπαρ, ενώ έχουν μειωθεί οι παίκτες που ήταν εκτός λίστας. Αν φύγει όμως ο Μπρούνο, θα πάρει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός. Ψάχνει και εξτρέμ, όμως στη λογική όλα τα σενάρια πως θα αποχωρήσει κάποιος από το τωρινό ρόστερ».
