Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην δημοσιότητα το πρακτικό της ΚΕΔ

Γελάει ο κόσμος με το site της αλήθειας και τον αγώνα που δίνει για να κάνει το… άσπρο – μαύρο. Μετά και την παράδοση του υπομνήματος στο ΑΣΕΑΔ, από πλευράς Ολυμπιακού, βγήκαν και είπαν πως η πλευρά της ΕΟΚ παρέδωσε έγγραφο στο οποίο υπάρχουν οι υπογραφές και των τριών μελών της ΚΕΔ, το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των Πειραιωτών.

Επειδή όμως ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, ήρθε η άμεση απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που με ανακοίνωση της, δίνει στην δημοσιότητα το πρακτικό της συνεδρίασης, από το οποίο ΛΕΙΠΕΙ η υπογραφή του κου Συμεωνίδη, προέδρου της επιτροπής της ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ