Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στην επιφάνεια και πάλι η “Superleague TV”

Το περασμένο καλοκαίρι και αφορμή τα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων της Superleague τα οποία είχαν λήξει, είχε προκύψει μία πρόταση από την πλευρά του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου για την δημιουργία του Superleague TV.

Μία πρόταση η οποία είχε πέσει στο κενό αφού όλες οι ομάδες έκαναν έγκαιρα συμφωνία με τη Nova, με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να μένουν εκτός συμφωνίας αρχικά, θέλοντας να συνεχίσουν μόνοι τους, όμως το εγχείρημα του ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένο με τον PAOK TV. Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να κάνει το PAO TV το οποίο και αυτό έμεινε στα σχέδια αφού τελικά και οι πράσινοι συμφώνησαν με το συνδρομητικό κανάλι.

Σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος επανέφερε την πρόταση της δημιουργίας του Superleague TV στο προσκήνιο, όμως το θέμα δεν συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της λίγκας.

Αυτό που προτείνει η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι να δημιουργηθεί μία πλατφόρμα όπως είναι το Netflix (υπάρχει κάτι σχετικό στην Αμερική που αφορά τα σπορ) και οι τηλεθεατές να πληρώνουν συνδρομή για να βλέπουν τους αγώνες που θέλουν, σε σύστημα pay per view ή ως συνολική πακέτο σεζόν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ