Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στην Ρώμη για τα προκριματικά της Euroleague ο Θρύλος

Για την Ρώμη αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (3/2) η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει των αγώνων του 3ου προκριματικού ομίλου, από 4-7/2, στην… φούσκα της Όστια.

Οι “ερυθρόλευκες” θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες, με Πάντοβα (4/2, 19:00), Βαζούτας (5/2, 12:30), Ρόμα (5/2, 21:00) και Νις (6/7, 19:00).

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Άλκηστη Αβραμίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Aπό το Δεκέμβριο του 2019 ως το Φεβρουάριο του 2021 είμαστε εκτός ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, λόγω της πανδημίας και  αυτό είναι πραγματικά ένα μεγάλο κενό. Όμως παρ’ όλα αυτά προετοιμαστήκαμε για αυτούς τους αγώνες με την ελπίδα να πραγματοποιηθούν και να που τώρα  ξεκινούν και δηλώνουμε έτοιμες για αυτούς. Ξεκινώντας μέσα σε 24 ώρες θα γίνουν οι τρεις πρώτοι αγώνες και αυτοί θα είναι οι πιο κρίσιμοι. Όμως πιστεύω ότι διαθέτουμε  ποιότητα και αγωνιστικότητα για κάτι τόσο απαιτητικό. Αυτό μένει να το  αποδείξουμε μέσα στο νερό. Σαν ομάδα ανυπομονούμε, αλλά και προσωπικά ανυπομονώ, να βρεθούμε πάλι δυναμικά στους ευρωπαϊκούς αγώνες».

Από την πλευρά της η Νικόλ Ελευθεριάδου ανέφερε:

«Μετά από αρκετό καιρό επιστρέφουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Ευρώπη και παρά το κενό διάστημα που υπήρχε η ομάδα μας είναι έτοιμη να παλέψει για την πρωτιά στον όμιλο. Το θέλουμε όλες πάρα πολύ και ο στόχος για ακόμα μια χρονιά είναι να βρεθούμε στο Final 4».

Την αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε για την Ιταλία αποτελούν οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Κανετίδου, Άλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Νεφέλη Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Σοφία Τορνάρου, Φωτεινή Τριχά, Σταυρούλα Δουρέκα

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ