Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Ρέντη η προετοιμασία της νέας σεζόν

Το πρόγραμμα όλων των ομάδων της Ευρώπης έχει γίνει άνω – κάτω, λόγω της τεράστιας διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεν είναι λίγα τα πρωταθλήματα, ανάμεσα τους και το ελληνικό, που συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους, ενώ μην ξεχνάμε πως μετά το φινάλε των εθνικών πρωταθλημάτων, ακολουθεί και η συνέχεια, τόσο του Europa League, όσο και του Champions League, με τον Ολυμπιακό να έχει (τουλάχιστον), την ρεβάνς με την Γουλβς, στα μέσα Αυγούστου.

Με δεδομένο πως μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η σεζόν 2020-21, είναι ευκόλως αντιληπτό πως τα χρονικά περιθώρια είναι ελάχιστα. Έτσι, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού σκέφτονται, η προετοιμασία για την νέα σεζόν να διεξαχθεί… εντός των τειχών!

Το προπονητικό κέντρο του Ρέντη είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης, καθώς παρέχει ό, τι θα χρειαζόταν κάθε προπονητής για την ομάδα του. Ο Πέδρο Μαρτίνς, φυσικά και τα γνωρίζει όλα αυτά και έχει δώσει το σχετικό “οκ”, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα μεταβεί στο εξωτερικό μόνο για φιλικά παιχνίδια ή συμμετοχή σε κάποιο τουρνουά και αυτό υπό προϋποθέσεις.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ