Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόχος να τελειώσουν πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι 15 Ιουλίου

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague, με πιθανή επιστροφή στις προπονήσεις στα μέσα Μαϊου.

Στόχος της Superleague, όπως είπε ο Γιώργος Μποροβήλος, είναι να έχουν ολοκληρωθεί πρωτάθλημα και κύπελλο μέχρι τα μέσα Ιουλίου:

«Πιστεύω εκεί είναι οι χρόνοι και κατά κάποιον τρόπο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα δεδομένου ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα και την καθημερινότητα. Θα υπάρξουν μέτρα ώστε να προφυλαχθούν όλοι, ώστε μην κάνουμε πισωγύρισμα. Έχουμε κάνει τα προγράμματά μας και μέχρι τις 10 Μαίου πιστεύω θα αρχίσουν οι προπονήσεις των ομάδων. Η προετοιμασία που χρειάζονται οι σύλλογοι για να ξαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα είναι μάξιμουμ τρεις εβδομάδες. Εμείς θέλουμε μέχρι τις 15 Ιουλίου να έχουν τελειώσει τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και μετά να γίνει και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Ένα σενάριο που μπορεί να πέσει στο τραπέζι είναι οι αγώνες να γίνουν σε συγκεκριμένες πόλεις, καθώς τα ματς είναι πολλά και τα πολλά ταξίδια εγκυμονούν κινδύνους. Για να περάσει αυτή η πρόταση θα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι ομάδες. Τελικά δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα η τηλεδιάσκεψη, καθώς περιμένουμε νεότερες αποφάσεις τόσο από FIFA και UEFA, όσο και από την κυβέρνηση».

 

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ