Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στον Ρέντη το ΕΣΚΑΝ!

Το ότι ο ΠΑΟΚ λύνει και δένει (και) στο φετινό πρωτάθλημα, το γνωρίζαμε, όμως αυτό που συνέβη σήμερα δεν έχει προηγούμενο!

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μετά το τέλος της συνάντησης του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, το ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για αιφνίδιο έλεγχο στην προπόνηση του Ολυμπιακού!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ζήτησαν από το ΕΣΚΑΝ να πραγματοποιήσει έλεγχο ντόπινγκ (επειδή έτσι τους… κάπνισε), με την απάντηση να είναι αρνητική και μάλιστα επίσημα!
Φαίνεται, όμως, πως κάτι… άλλαξε στην πορεία, με την άρνηση να μετατρέπεται σε κατάφαση (!) και το ΕΣΚΑΝ να πραγματοποιεί αιφνίδιο έλεγχο, αρχικά στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία και σε αυτό του ΠΑΟΚ, παίρνοντας δείγματα από δύο παίκτες από κάθε ομάδα.
Χαρακτηριστική η ατάκα του Μώραλη πως “πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα”.
Φυσικά, επειδή ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, την απάντηση του θα την δώσει το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο. Αλλά για ακόμα μία φορά όλοι είδαμε πως το αίτημα του ΠΑΟΚ έγινε άμεσα αποδεκτό, με την εξυγίανση να δείχνει για ακόμα μία φορά το… αντικειμενικό της πρόσωπο.
Και που είστε ακόμα…

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ