Ακολουθήστε μας

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στον Β’ Όμιλο της νέας Volley League γυναικών ο Ολυμπιακός

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Volley League γυναικών, που την σεζόν που μας έρχεται, θα πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός κληρώθηκε στον Β’ Όμιλο, μαζί με τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Θέτιδα Βούλας, Αίαντα Ευόσμου, Πορφύρα και Πανναξιακό, ενώ τον Α’ Όμιλο αποτελούν οι ΑΟ Θήρας, Παναθηναϊκός, Άρης, Μαρκόπουλο, Ηλυσιακός, Λαμία και Αμαζόνες.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στην Βούλα απέναντι στην τοπική Θέτιδα, την 2η αγωνιστική έχει ρεπό, την 3η υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ την 4η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

1η αγων. Θέτις Βούλας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2η αγων. ΡΕΠΟ
3η αγων. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ
4η αγων. ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5η αγων. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανναξιακός
6η αγων. Αίας Ευόσμου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
7η αγων. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πορφύρας

Στην Α’ φάση το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους με βαθμολογία και οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα δημιουργήσουν ένα νέο γκρουπ, χωρίς όμως να μεταφέρουν τη βαθμολογία της Α’ Φάσης.

Θα ακολουθήσει στη Β’ φάση ένα μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων (δέκα αγωνιστικών) με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται μέσω της υψηλότερης βαθμολογίας.

Οι υπόλοιπες 8 ομάδες (4 από τον Α’ Όμιλο και 4 από τον Β’) θα συγκροτήσουν ένα δεύτερο γκρουπ το οποίο όμως θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες

– Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων με βαθμολογία, όπου οι ομάδες που στην Α’ φάση ήταν στον ίδιο όμιλο θα μεταφέρουν τη βαθμολογία από τους μεταξύ τους αγώνες, αλλά δεν θα αγωνιστούν ξανά μεταξύ τους.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 12-13-14 και μετά τους αγώνες της Β’ φάσης θα υποβιβαστούν στην Pre League γυναικών.

Περισσoτερα για ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ