Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Στους Νικς ο Μπλατ!

Είδηση-έκπληξη από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς ο Ντέιβιντ Μπλατ αποσύρθηκε από την προπονητική και έγινε σύμβουλος στο επιτελείο των Νιου Γιορκ Νικς.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σαμς Τσαράνια του «Theathletic.com» ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τους πάγκους και να αναλάβει πόστο στο Front Office των Νεοϋορκέζων, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Στο πρώτο του σχόλιο, ο Αμερικαοϊσραιληνός ανέφερε πως:

«Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, καθώς αποσύρομαι και επίσημα από την προπονητική. Θέλω να κυνηγήσω  κι άλλες ευκαιρίες στο μπάσκετ. Εδώ και πολύ καιρό σκεφτόμουν να δουλέψω ως παράγοντας σε μια ομάδα και ευχαριστώ γι’ αυτό τους ανθρώπους των Νικς που μου δίνουν την ευκαιρία να εργαστώ στο επιτελείο τους».

Ο ρόλος που θα έχει στους Νικς δεν θα είναι μονοδιάστατος καθώς θα ασχολείται τοσο με την πρώτη ομάδα, όσο και με τη θυγατρική τους στην G-League, ενώ θα παρακολουθεί και το τμήμα σκάουτινγκ του οργανισμού.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ωστόσο, με το νέο του πόσο έχει και πάλι την ευκαιρία να βλέπει από κοντά την καθημερινότητα στους Νικς και να κάνει κι αυτός την δική του προσπάθεια για να ανέβουν επίπεδο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ