Ακολουθήστε μας

ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ

«Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Απόλλωνα!

Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επιστρέφει, μετά το σπουδαίο «διπλό» (12-16) επί της Γιαντράν στην Κροατία, για τη 10η αγωνιστική της φάσης των ομίλου του Champions League, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Το Σάββατο (26/2) στις 16:00, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης της Α1, με στόχο τη νίκη και το «δύο στα δύο». Μετά την επικράτηση (9-12) επί της Βουλιαγμένης στο Λαιμό, στην 1η «στροφή» της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο Θρύλος, κόντρα στον Απόλλωνα, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του και να διευρύνει το νικηφόρο του σερί.

Δηλώσεις:

Κώστας Μουρίκης: «Μετά τους νικηφόρους αγώνες κόντρα στο Σπλίτ και στη Βουλιαγμένη, η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχει βρει ρυθμό. Στόχος μας, σε κάθε ματς, είναι η νίκη και το ίδιο θέλουμε και το Σάββατο. Να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατό καλύτερα για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Κωνσταντίνος Γούβης: «Στόχος μας, είναι η νίκη σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε, ειδικά με ομάδες που στο παρελθόν έχουν φανεί ανταγωνιστικές απέναντι μας, όπως ο Απόλλωνας. Θέλουμε να παίζουμε καλά και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός ο γύρος είναι ευκαιρία να πάρουμε ρυθμό, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα ακόμα δυσκολότερα και κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έπονται».

Περισσoτερα για ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΕΣ