Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη (video)

Τα ζητήματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής βρέθηκαν στο προσκήνιο της συνάντησης που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικά στελέχη, το τετ α τετ Μητσοτάκη-Σαββίδη εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο πρωθυπουργός με επιχειρηματίες και επενδυτές.

Πάντως η συνάντηση των δύο ανδρών κάθε άλλο παρά αναμενόμενη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς στο πρόσφατο παρελθόν ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε στραφεί εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το Μάιο του 2017 στο «Πρώτο Θέμα» ο Ιβάν Σαββίδης υποστήριζε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διώχνει τους επενδυτές και προέβλεπε πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.

Ο επιχειρηματίας στη συνέντευξή του τον Μάιο του 2017 τασσόταν ξεκάθαρα και με διθυραμβικά σχόλια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο είχε παραλληλίσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, δηλώνοντας υποστηρικτής του.

Αλλά και στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μία αναφορά του κ. Σαββίδης είχε προκαλέσει αίσθηση. Ο επιχειρηματίας είχε ομολογήσει τότε πως σκοπός του δεν ήταν να αποκτήσει άδεια, αλλά να ανεβάσει τις τιμές.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Follow Us