Ακολουθήστε μας

RED BLOGS

Τα εννοεί όσα λέει ο Μαρτίνς; Στο ΟΑΚΑ η απόδειξη…

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι έφτασε για τον Ολυμπιακό. Βέβαια η δυναμική των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟ είναι τεράστια και άλλωστε οι Πειραιώτες ήδη έχουν αντιμετωπίσει στην Ευρώπη αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερη δυναμική, αφού εκτός από την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται σε άλλο επίπεδο, αυτός ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να κοντράρει ούτε την Πλζεν, ούτε την Μπασακσεχίρ ούτε βέβαια την Κράσνονταρ.

Ομως όπως και να το κάνουμε ένα ντέρμπι αιωνίων και ιδιαίτερα εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο μετά από τα περσινά γεγονότα στο ΟΑΚΑ με την διακοπή του αγώνα, αποτελεί πόλο έλξης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την αρχή της σεζόν (μαζί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) δηλώνει και επαναλαμβάνει συνεχώς ότι στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εάν το εννοεί θα φανεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο σημαντικό κρας τεστ.

Ολοι στον Πειραιά, κόσμος και παράγοντες, παραδέχονται ότι την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποτελειώσει τον Παναθηναϊκό, να του ρίξει ένα βαρύ σκορ και να τον διαλύσει. Αυτή η λογική πρέπει να περάσει στον Μαρτίνς και στους παίκτες και να μπουν μέσα λες και παίζουν με την… Τότεναμ.

Γιατί όποτε ο Ολυμπιακός έχει μπει χαλαρά σε “ντέρμπι” το έχει πληρώσει.

Τώρα όμως δεν είναι ώρα για δώρα. Είναι ώρα για να αποδείξει ο Μαρτίνς και οι παίκτες του ότι θέλουν το πρωτάθλημα όσο τίποτα άλλο και αυτό θα γίνει μόνο με μία εμφατική νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

Περισσoτερα για RED BLOGS

Follow Us