Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταινίες και Playstation ο Γκασπάρ

Για τη ζωή του στην Αθήνα εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο μπακ του Ολυμπιακού Μπρούνο Γκασπάρ στην πορτογαλική εφημερίδα «A’Bola», τονίζοντας πως η άμεση λήψη των μέτρων από την πλευρά της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών, βοήθησαν πάρα πολύ στο να ελεγχθεί η κατάσταση στη χώρα με τον ιό Covid-19.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος, στην οποία όμως έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο. Τον περνάω ακούγοντας μουσική, παρακολουθώντας ταινίες, παίζοντας PlayStation, μιλάω με την οικογένειά μου. Διατηρώ το πρόγραμμα διατροφής, κοιμάμαι νωρίς για να επιστρέψω στις προπονήσεις χωρίς ν’ αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα» τόνισε ο 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός που δώρισε προ λίγων ημερών 10.000 Ευρώ σε νοσοκομείο της γενέτειράς του.

Και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα έλαβαν νωρίς τα μέτρα. Θυμάμαι ότι μετά το ματς με τη Γουλβς, τα σχολεία είχαν κλείσει. Έβαλαν περιορισμούς στην είσοδο στα σούπερ-μάρκετ για ν’ αποφευχθούν οι μεγάλες ουρές αναμονής. Πρέπει να φοράμε γάντια. Πρέπει να στέλνουμε μήνυμα για να βγούμε έξω. Ήταν μέτρα που βοήθησαν και τα αποτελέσματα έχουν φανεί».

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ