Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέσσερα γκολ του Ελ Αραμπί στο δίτερμα με Κ19

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και την Κ19 του συλλόγου, περιελάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Ρέντη.

Πέδρο Μαρτίνς και Ρικάρντο Πέρες δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των δύο ομάδων, σε Ευρώπη αλλά και ελληνικό πρωτάθλημα.

Με τέσσερα γκολ του Ελ Αραμπί (είχε και δοκάρι), και από ένα των Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, οι «μεγάλοι» επιβλήθηκαν των «μικρών» με 6-0, με τον Σουντανί να έχει σουτ στο δοκάρι δύο φορές. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας, το παιχνίδι διήρκεσε 80 λεπτά.

Η σύνθεση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ (Μπα 52’), Παπαδόπουλος (Βούκοβιτς 52’), Κούτρης, Ανδρούτσος (Μάρκοβιτς 52’), Καμαρά, Μπρούνο, Ραντζέλοβιτς (Κάιπερς 60’), Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Η σύνθεση της Κ19: Τζολάκης (Καραργύρης 41’), Κατσογιάννης, Γκοτζαμανίδης (Νικόλης 41’), Ντουμάνης (Τσάβος 41’, Τσέλιος 75’), Μαρτίνης (Κεραμίδας 57’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 57’), Κατσαβάκης (Αρσενίδης 49’), Μαρίνος (Λιάτσος 54’), Φέκκας (Ασλανίδης 52’), Σουρλής (Συρμής 63’), Βοΐλης (Μπουλάρι 57’).

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Follow Us