Ακολουθήστε μας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει διπλό χτύπημα με Μπουά και Μπενσαρκί

Αμεση ενίσχυση στα άκρα της επιθετικής του γραμμής θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, με τις δύο περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να καλύπτουν απόλυτα τιςς επιθυμίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Κέβιν Μπουά και Ασράφ Μπενσαρκί έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων και δείχνουν ότι μπορούν να τους αποκτήσουν.

Για τον Κέβιν Μπουά, είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει στην Βασιλεία, αφού λήγει το συμβόλαιό του και το ίδιο δεν θέλει να το ανανεώσει.

Για το θέμα ο πατέρας του Μπουά, Ανχελ, είπε σχετικά: «Η Ελλάδα πάντα παραμένει πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική για τον Κέβιν. Νομίζω πως τα χρόνια που θα ακολουθήσουν θα είναι καλύτερα στην καριέρα του. Το βέβαιο είναι πως η ομάδα που θα τον εμπιστευτεί θα κερδίσει έναν σπουδαίο επαγγελματία».

Και τα ΜΜΕ από την Ελβετία, όπως αναφέρει το “ΦΩΣ” έχουν ανάλογη τοποθέτηση: «Από την Βασιλεία θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να μιλήσουν μαζί του τον Μάιο αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους καθώς γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει… γοητεύσει τον Μπούα».

Για την περίπτωση του Μπενσαρκί, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα αλλά δεν παίζει μόνος του για την μεταγραφή του από την Ζάμαλεκ, αφού έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι Τράμπζονσπορ, Μονπελιέ, Νις, Στρασβούργο και Σταντάρ Λιέγης.

Πάντως οι ερυθρόλευκοι κάνουν προσπάθεια για να κλείσουν γρήγορα και τις δύο μεταγραφές.

Περισσoτερα για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ