Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θέλεις να ξεφτιλίσεις το μπάσκετ; Πληρώνεις 3.000 ευρώ και καθάρισες…

Μαθήματα ήθους και ευ αγωνίζεσθαι παραδίδει ο αθλητικός δικαστής του μπάσκετ. Εννοείται ότι η αναφορά μας είναι ειρωνική. Πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αφού με την απόφασή του για τα όσα έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τον αγώνα κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, μόνο που δεν τον αθώωσε.

Η κίνησή του να αφήσει γυναικείο εσώρουχο στον πάγκο του Ολυμπιακού αποτελεί δυσφήμιση του μπάσκετ, σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή, όμως με 3.000 ευρώ πρόστιμο, όλα είναι καλά. Τόσο αποτιμάτε η δυσφήμιση του μπάσκετ σύμφωνα με τα αρμόδια όργανα.

Βέβαια μην κάνουμε λόγο για την ταχύτητα της απόφασης. Πέντε μήνες και κάτι παραπάνω χρειάστηκε! Φαίνεται έπεσε δουλειά!

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«1) Απαλλάσσεται η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την ενέργεια δυσφήμισης του αθλήματος της Καλαθόσφαιρας εκ μέρους του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 13- 2- 2019 και

2) Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο για ενέργεια με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, γινόμενης συναφώς δεκτής της από 19-2-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που αφορά τον ως άνω αγώνα».

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Follow Us

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ