Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θέλουν τον Ολυμπιακό με την Κ19 στον τελικό!

Οι παρανομίες της ΕΠΟ συνεχίζονται.

Ενώ η Superleague και η FIFA επικύρωσαν τα δελτία των Χασάν, Αβράαμ Παπαδόπουλου και Τοροσίδη δεν ισχύει το ίδιο και με την ομοσπονδία. Η ΕΠΟ μπλοκάρει με το «έτσι θέλω» τη συμμετοχή τους στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, άρα πρόκειται για σκάνδαλο.

Προκαλεί η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών, όπου πρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Διακοφώτης. Σα να μην έφτανε που «κοντράρει» τη FIFA, εκτίθεται όσο δεν παίρνει, δεδομένου ότι στις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε πως τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου 2020, δύναται να παραταθούν έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της παράτασης της αγωνιστικής περιόδου.

Με βάση όλα αυτά, η μη επικύρωση των δελτίων των Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και Χασάν δείχνει ότι έχουν να κάνουμε με σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων. Ο λόγος είναι ότι ο Διακοφώτης και η επιτροπή του δεν έχουν δικαιολογία ούτε δικαίωμα να μπλοκάρουν τη συμμετοχή των παικτών του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει το θέμα. Δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε καταγγελία στη δικαιοσύνη, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα. Οι κανονισμοί υπάρχουν για να εφαρμόζονται και όταν δεν γίνεται αυτό έχουμε να κάνουμε με πρόκληση.

Μέχρι και η FIFA έχει ήδη παρατείνει το συμβόλαιο του Χασάν με τον Ολυμπιακό μέχρι τις 31/08.

Θέλουν τον Ολυμπιακό να παίξει με την Κ19 στον τελικό. Μόνο έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να τον νικήσουν.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ