Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θετική στον κορωνοϊό συνεργάτιδα του Μπέου!

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν τρία άτομα από το στενό συγγενικό περιβάλλον της 25χρονης συνεργάτιδας του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που εμφάνισε συμπτώματα πριν τρεις μέρες και διαγνώσθηκε με κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μιας ευρύτατης έκτασης ιχνηλάτισης των επαφών της, τόσο στο οικογενειακό της περιβάλλον, όσο και στο Δημαρχείο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιβεβαιώθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αναφοράς στη Λάρισα, ότι θετικοί στον ιό είναι τόσο ο πατέρας της 25χρονης, όσο και τα δύο της παιδιά, ηλικίας 3 ετών το ένα και το άλλο μόλις λίγων μηνών.

Τόσο τα παιδιά, όσο και ο πατέρας της 25χρονης βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό με την κατάσταση της υγείας τους να είναι καλή.

Να σημειωθεί ότι συνολικά ελέγχθηκαν 13 άτομα από το συγγενικό περιβάλλον της 25χρονης και άλλα 99 που σχετίζονται με επαφές της στο χώρο δουλειάς της, στο Δημαρχείο Βόλου. Από την ιχνηλάτηση αυτή, λίγο νωρίτερα βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ακόμη ένα άτομο και συγκεκριμένα πολίτης που είχε έρθει σε επαφή με τη νεαρή γυναίκα στο Δημαρχείο.

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ