
Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται στο νοσοκομείο του Βόλου, με τον ίδιο, αρχικά να γνωστοποιεί πως η εισαγωγή του δεν είχε να κάνει σε κάτι με τον κορωνοϊό, όμως τα δεδομένα στην πορεία άλλαξαν.
Έτσι, με νέα ανάρτηση του στα social media, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ενημέρωσε πως είναι θετικός στον ιό, χωρίς, όμως, να έχει ιδιαίτερα συμπτώματα.
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Φίλες και φίλοι,
αφού σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τις ευχές και το συγκινητικό σας ενδιαφέρον για την περιπέτεια της υγείας μου θέλω να σας ενημερώσω, όπως δεσμεύθηκα, για μια ριζική ανατροπή που σημειώθηκε καθώς το τρίτο τεστ (με τα δύο πρώτα αρνητικά) που αναλύθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έδειξε ότι είμαι ΘΕΤΙΚΟΣ στον κορωνοϊό!
Παραμένω στο Νοσοκομείο, χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, αναμένοντας τις οδηγίες των γιατρών. Για ό,τι νεότερο ασφαλώς και θα σας ενημερώσω. Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
-
Αντε Γεια (8/3)
Δείτε την εκπομπή των οργανωμένων του Ολυμπιακού. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ REDNEWS.GR ΣΤΟ GOOGLE NEWS
-
Mega: Τα νέα εν όψει Αρσεναλ (video)
Η νίκη με 3-0 επί της Λαμίας και οι 16 βαθμοί διαφορά από το...
-
Ραπτόπουλος: Ο Μαρτίνς σώζει καριέρες (video)
Ο Κωστής Ραπτόπουλος στο Tilesport tv για τις 100 νίκες του Πέδρο Μαρτίνς. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ...
-
Στην Εθνική Αιγύπτου και πάλι ο Χασάν
Μετά από το διάστημα που πέρασε και αφού είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, ο...