Ακολουθήστε μας

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θύμα ληστείας ο Ραφίνια

Στο στόχαστρο διαρρηκτών έπεσε η οικία του Ραφίνια, καθώς ληστής με κατσαβίδι εισέβαλλε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του Βραζιλιάνου παίκτη, απείλησε την οικιακή βοηθό, που βρισκόταν εκείνη την ώρα εκεί και απέσπασε χρυσαφικά και ρολόγια σημαντικής χρηματικής αξίας.

Tο συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 7, την ώρα που ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρισκόταν με την ομάδα του Ολυμπιακού, καθώς στις 3 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός βρισκόταν μέσα στην πολυτελή κατοικία, όταν ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας, που κρατούσε κατσαβίδι, «γλίστρησε» από ανασφάλιστο παράθυρο και της επιτέθηκε. Η γυναίκα έντρομη, δεν προέβαλε αντίσταση και ο δράστης, λίγα λεπτά αργότερα και αφού άρπαξε κοσμήματα και ρολόγια, των οποίων η αξία μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί, έγινε «καπνός».

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί είναι αν ο ληστής γνώριζε ποιος έμενε στο σπίτι, παρακολούθησε μέχρι να δει τον παίκτη να φεύγει, για να «χτυπήσει» ή αν η επιλογή του στόχου ήταν τυχαία.

 

Περισσoτερα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ